Glośniki z tyłu - brzęczenie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Glośniki z tyłu - brzęczenie

Karol, masz taki magiczny przycisk email miedzy pw a www pod moim postem :wink:

Glośniki z tyłu - brzęczenie

Witam mam zapodane takie głośniczki Magnat Car Fit 132 chyba byly juz standardowo w skodzie. No ale strasznie brzęczy z tyłu podczas małych basów. Jest na to sposób wytłumienia ?

A przy okazji spytam jeszcze o przód. Zeby sie do głośników dobrać trzeba ściągać cała tapicerke drzwi ?

Pozdro

Komentarz

• Nexus6
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 4847
      • Volkswagen

Re: Glośniki z tyłu - brzęczenie

Zamieszczone przez neck
      Witam mam zapodane takie głośniczki Magnat Car Fit 132 chyba byly juz standardowo w skodzie. No ale strasznie brzęczy z tyłu podczas małych basów. Jest na to sposób wytłumienia ?
      brzęczą bo są słabo zamontowane

Zamieszczone przez neck
      A przy okazji spytam jeszcze o przód. Zeby sie do głośników dobrać trzeba ściągać cała tapicerke drzwi ?
      niby nie trzeba, wystarczy wydłubać maskownicę, tyle że sama wymiana głośników
      bez radykalnego wytłumienia drzwi to zmarnowana robota :twisted:
      With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

Re: Glośniki z tyłu - brzęczenie

Zamieszczone przez Nexus6
        Zamieszczone przez neck
        brzęczą bo są słabo zamontowane

Zamieszczone przez neck
        no własnie sprawdzałem i siedzą mocno nawet pianke wepchałem mała ale nic coś mi brzdąka, ale zaczynam sie przyzwyczajać

Dzięki ..

niby nie trzeba, wystarczy wydłubać maskownicę, tyle że sama wymiana głośników
        bez radykalnego wytłumienia drzwi to zmarnowana robota :twisted:
        To sobie daruje

Dzięki za info .. Pozdro ...

[ Dodano: Sob 02 Kwi, 05 19:09 ]
        Sorki za offtopic .. ale jednak nie wytrzymam brzęczy jak ... i mnie cos trafia Więc pytanie ile zaczepów ma maskownica ? i gdzie mniej wiecej są ? niechaciałbym połamać moze ktos rozbierał ?

Komentarz

Pracuję...